Duhovni vikend: Koraki do osebnega prebujenja

Od 10. do 12. novembra je v Life Centru v Crikvenici potekal duhovni vikend z naslovom “Koraki do osebnega prebujenja.” Zbralo se je okoli 120 udeležencev iz celotne Slovenije. Helmut Haubeil je poslovnež in upokojeni pastor. Skozi sedem predavanj je spregovoril o ključnih korakih kako (za)živeti življenje napolnjeno s Svetim Duhom.

Na samem začetku prvega predavanja je povedal sledeče: “Če bi to, o čemer se bomo tukaj pogovarjali, izkusil kot mlad fant, bi bilo moje življenje veliko bolj izpolnjeno.” Čeprav ima 88 let je zelo aktiven telesno in duhovno. Usmerja ljudi na velikega Boga, ki edini lahko poživi in prenovi posameznike in cerkev po delovanju Svetega Duha, ki vedno usmerja na Jezusa Kristusa.

Vsak udeleženec je kot darilo dobil knjižico “Koraki do osebnega prebujenja”. Knjižica bo na voljo v krajevnih cerkvah, kjer bo vsak vernik lahko dobil svoj brezplačen izvod. Vseh sedem predavanj si bo v bližnji prihodnosti možno ogledati tudi na YouTube kanalu Krščanske adventistične cerkve AdventistVideo. Na voljo pa bo tudi knjižica v pdf obliki v slovenščini na spletni strani https://steps-to-personal-revival.info