Iz Svetega pisma

»Tisti dan bodo rekli: Glejte, to je naš Bog, čakali smo ga in nas je odrešil. To je GOSPOD, ki smo ga čakali, radujmo in veselimo se, da nas je odrešil.«

Izaija 25,9

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Zdravstveni nasveti
Zdravstveni nasveti so kratki članki o tem, kako lahko zdravo živimo.

Kako svojemu življenju dodati 10 let Natisni E-pošta
Avtor: Raziskava Univerze v Loma Lindi, California, ZDA   
Torek, 31. januar 2017

exerciseAdventisti že desetletja upoštevajo medsebojno povezavo uma, telesa in duha z zdravim življenjskim slogom, ki omogoča doseganje boljšega zdravja in kvalitetnejšega življenja. Velika težnja k zdravemu načinu življenja je mnoge pripeljala do izboljšanja kvalitete življenja.

Preberite več
 
Francoski paradoks Natisni E-pošta
Avtor: DeWitt Williams   
Sreda, 16. november 2016

pitje-vinaMnogi zastavljajo vprašanje: »Ali ni kozarec vina na dan zdrav za moje srce?« Velik del zmede v zvezi s to temo izvira iz TV-oddaje »Francoski paradoks«, ki jo je koncem tisočletja predstavil ameriški show »60 minut« in so ji sledile podobne oddaje in članki povsod po svetu.

Preberite več
 
Poletni zeleni napitki Natisni E-pošta
Avtor: Candy DeVore   
Torek, 28. junij 2016

smuti-miniSmutiji so barviti in privlačni. V poletnih mesecih lahko nadomestijo celotni obrok, saj so nasitni in hranljivi. V tokratnem nasvetu za boljše zdravje vam ponujamo vam tri okusne recepte z zeleno listnato zelenjavo.

Preberite več
 
11. februar - svetovni dan bolnikov Natisni E-pošta
Avtor: Ellen G. White   
Četrtek, 04. februar 2016

na-zraku-mKako blagodejna sta mir in prostost na deželi za bolnike, ki so utrujeni zaradi mestnega življenja, svetlobe mnogih luči in uličnega hrupa! Kako željno se vračajo k naravnim prizorom! Kako veseli bi bili, če bi lahko sedeli na prostem, uživali v sončni svetlobi in vdihavali vonjave dreves in cvetlic!

Preberite več
 
Grozdje ni le dobrega okusa! Natisni E-pošta
Avtor: Winston J. Craig   
Ponedeljek, 10. oktober 2016

grozdje-mini

Marsikaj lahko slišimo o grozdju, resnica pa je, da drobne jagode nudijo veliko pomoč pri spodbujanju zdravja srca, možganski bistrosti in premagovanju raka. Grozdje je tako razveljavilo pregovor, da to "kar dobro tekne, ne more biti zdravo".

Preberite več
 
Živeti brez kofeina Natisni E-pošta
Avtor: Candy DeVore   
Nedelja, 10. april 2016

kava-miniPred časom je reklama za neko negazirano pijačo oglašala: "Nikoli ga ni imela, nikoli ga ne bo," in pri tem mislila na kofein. No, moj slogan se je glasil: "Močno si ga je želela, vse več ga je imela." Žalostno, toda resnično.

Preberite več
 
Dobra in zdrava prehrana Natisni E-pošta
Avtor: Stoy Proctor, nutricionist   
Petek, 25. december 2015

have-a-salad-smObdani s poplavo najrazličnejših knjig o prehrani in svojeglavih diet le s težavo ugotavljamo, kaj je pravzaprav optimalna in zdrava hrana, še posebej v času božično-novoletnih praznikov. Prehrambeni strokovnjak Stoy Proctor pojasnjuje, katera živila naše telo resnično potrebuje in zakaj.

Preberite več
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 5

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information