Iz Svetega pisma

»Spominjajte se prejšnjih reči, iz davnine, kajti jaz sem Bog in drugega ni, Bog, in ni ga kakor jaz. Od začetka oznanjam konec, od davnine to, kar se še ni zgodilo. Pravim: Moj sklep obvelja in vsako svojo željo izpolnim.«

Izaija 46,9-10

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Duhovne misli
Duhovne misli so kratke zgodbe ali razmišljanja z globokim duhovnim pomenom.

Urejeno življenje Natisni E-pošta
Avtor: Željko Bošnjak   
Torek, 31. januar 2017

BiblijaAleš je odraščal v veliki družini brez očeta, z malo denarja in veliko računi. V določenem obdobju je on igral vlogo očeta v domu, toda ni vedel, kako naj se sooči s pomanjkanjem in dolgovi. To je močno vplivalo na njegov pogled na življenje.

Preberite več
 
Praktično krščanstvo Natisni E-pošta
Avtor: Heinz-Evald Gattmann   
Četrtek, 22. december 2016

BiblijaKdo se še ni znašel v naslednjem položaju?! Sedite s svojimi prijatelji in se pogovarjate o zelo zanimivi temi. Pogovor postane postopoma bolj zavzet, položaji se utrdijo, nekdo vzame določen stavek kot napad nase in nenadoma vzdušja ni mogoče več nadzorovati.

Preberite več
 
Nasveti za boljše življenje Natisni E-pošta
Avtor: Gunter Schmidt   
Torek, 28. junij 2016

BiblijaVčasih se sprašujemo, kako bo z nami in našo družino. To vprašanje visi v zraku med možem in ženo, partnerji, starimi in mladimi. Kako naj zmoremo vse: poklic, vzgoja, vera, obveznosti v cerkvi in družini, čas za prijatelje, za osebno proučevanje?

Preberite več
 
Sol povzroči razliko Natisni E-pošta
Avtor: Željko Bošnjak   
Četrtek, 04. februar 2016

BiblijaKaj je tako pomembnega v snovi, kot je sol? To je, kolikor vemo, najbolj znani mineral, ki ga v osnovi sestavljata samo dva elementa. Vemo tudi, da največja vodna masa na svetu, torej morje, vsebuje veliko soli. Iz enega litra morske vode lahko v povprečju dobimo celo eno zvrhano žlico soli.

Preberite več
 
Ljubezen do bližnjega Natisni E-pošta
Avtor: Joachim Hildebrandt   
Sreda, 16. november 2016

Biblija»Molim pa tole: naj vaša ljubezen čedalje bolj napreduje v spoznavanju in vsakršnem zaznavanju, da boste znali razlikovati kaj je boljše.« (Flp 1,9.10) S kristjani v Filipih je Pavel bil še posebno toplo povezan. Njegovo pismo iz zapora se začne kakor ponavadi z zahvalo in prošnjami ...

Preberite več
 
Ljubezen je drugačna Natisni E-pošta
Avtor: Željko Bošnjak   
Nedelja, 10. april 2016

BiblijaPred več kot dvesto leti je v Evropi divjala strašna vojna. Množice ljudi iz različnih narodov starega kontinenta so se odrekle Boga in zavrnile vsako misel o ljubezni in sočutju. Na tisoče jih je v Franciji izgubilo življenja zaradi sprememb v družbi.

Preberite več
 
Z večno ljubeznijo te ljubim Natisni E-pošta
Avtor: Martina Reiß   
Četrtek, 31. december 2015

BiblijaZa nami je še eno leto. Spomladi smo pozdravili težko pričakovano prvo zelenje, uživali v božajočem soncu, občudovali bele oblačke na modrem nebu, nabirali dišeče rože in z veseljem poskušali sadje z domačega vrta. Po poletju je prišla jesen ...

Preberite več
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 12

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information