Iz Svetega pisma

»Jaz sem naredil zemljo in ustvaril človeka na njej, jaz sem s svojimi rokami razprostrl nebo in poveljujem vsej njegovi vojski.«

Izaija 45,12

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Zanimivi video posnetki na YouTube

Na spletni strani YouTube si lahko ogledate zanimive kratke video prispevke o adventistih, nekaj pa smo jih zbrali za vas tudi na tej strani. Več si jih lahko ogledate na naslovu: www.youtube.com/user/AdventistVideo. Večina teh video pripevkov je v angleščini.Zasedanje Generalne konference Natisni E-pošta
Avtor: Danijel Marin   
Torek, 22. junij 2010

Od 23. junija do 3. julija se bo v Atlanti, ZDA, odvijalo zasedanje Generalne konference, najvišjega upravnega organa Krščanske adventistične cerkve. V video prispevku je bivši predsednik Generalne konference, Jan Paulsen, spregovoril o tem pomembnem srečanju. Video prispevek je v angleščini, več o tem pa lahko preberete tukaj.

Preberite več
 
Zakaj adventisti živijo dlje? Natisni E-pošta
Avtor: Danijel Marin   
Sreda, 21. april 2010

Revija National Geographic je naredila študijo o tem, zakaj nekateri živijo dlje. Ena od skupin, ki so jo dobro proučili, so starejši verniki adventistične cerkve v Loma Lindi, Californija, ZDA. Oglejte si naslednje video prispevke, ki govorijo o tej študiji. Video prispevki so v angleščini.

Glejte ...
 
EndItNow projekt Natisni E-pošta
Avtor: Danijel Marin   
Ponedeljek, 05. april 2010

Video predstavitev EndItNow projekta govori proti nasilju nad ženskam. Projekt je organizirala mednarodna humanitarna organizacija ADRA International v sodelovanju z oddelkom ženskih služb, ki deluje v okviru Krščanske adventistične cerkve. Video prispevek je v angleščini.

Glejte ...
 
Povezava med vero in znanostjo? Natisni E-pošta
Avtor: Danijel Marin   
Torek, 20. april 2010

Kako vera in znanost delujeta skupaj? Oglejte si kratek video, ki predstavlja adventistični pogled na vero in znanost. Video prispevek je v angleščini.

Glejte ...
 
Znane osebnosti o adventistih Natisni E-pošta
Avtor: Danijel Marin   
Četrtek, 01. april 2010

Oglejte si sporočilo bivšega ameriškega predsednika Georga Busha in senatorke Hillary Clinton adventistom v ZDA. Video prispevka sta v angleščini.

Glejte ...
 
Starejši članki ...
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 2

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information