Iz Svetega pisma

»Glej, to je moj služabnik, ki sem ga izvolil, moj ljubljeni, nad katerim ima veselje moja duša. Svojega duha bom položil nanj in narodom bo oznanil sodbo.«

Matej 12,18

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Audio in video vsebine

Na tej strani si lahko ogledate zanimive audio in video vsebine, ki so povezane s Krščansko adventistično cerkvijo. Tukaj bodo objavljani tudi video posnetki raznih seminarjev, predavanj in cerkvenih dogodkov, v doglednem času pa bo možno poslušati tudi radijske oddaje Misli iz Biblije.

 • Misli iz Biblije   ( 1 Članek )

  Radijske oddaje Misli iz Biblije, ki se tedensko predvajajo na lokalnih radijskih postajah v Sloveniji, lahko zdaj poslušate tudi na internetu, lahko pa si jih tudi prenesete na vaš računalnik ali MP3 predvajalnik, če želite poslušati pozneje.

 • Video serija Iskanje   ( 2 Članki )

  Video serija Iskanje (Search) je dokumentarna oddaja, ki se ukvarja z iskanjem različnih tem in smisla življenja. Voditelj oddaje je pastor Geoff Youlden iz Avstralije. Zahvaljujemo se Jožefu Nadju, ki je omogočil ogled teh oddaj preko spletnega portala kac.blip.tv.

  Če želite komentirati ali se odzvati po ogledu oddaje, nam lahko pišete na: info@adventisti.si.

 • Video serija Dokazi   ( 2 Članki )

  Video serija Dokazi (Evidence) se ukvarja z dokazi, ki skozi izkušnje posameznikov potrjujejo različne vrednote, ki so podane v Svetem pismu. Oddaje so bile posnete v Angliji, zato so podnapisane, glavni govornik pa je pastor Dwight Nelson z Univerze Andrews, ZDA. Zahvaljujemo se Jožefu Nadju, ki je omogočil ogled teh oddaj preko spletnega portala kac.blip.tv.

  Če želite komentirati ali se odzvati po ogledu oddaje, nam lahko pišete na: info@adventisti.si.

 • Video serija Pozor, luknja   ( 2 Članki )

  Video serija Pozor, luknja (Mind the Gap) se ukvarja z različnimi temeljnimi resnicami iz Svetega pisma. Pogovor v skupini povezuje pastor Dwight Nelson z Univerze Andrews, ZDA. Zahvaljujemo se Jožefu Nadju, ki je omogočil ogled teh oddaj preko spletnega portala kac.blip.tv.

  Če želite komentirati ali se odzvati po ogledu oddaje, nam lahko pišete na: info@adventisti.si.

 • YouTube posnetki   ( 6 Članki )

  Na spletni strani YouTube si lahko ogledate zanimive kratke video prispevke o adventistih, nekaj pa smo jih zbrali za vas tudi na tej strani. Več si jih lahko ogledate na naslovu: www.youtube.com/user/AdventistVideo. Večina teh video pripevkov je v angleščini.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information