Iz Svetega pisma

»Jaz sem prvi in jaz sem poslednji, razen mene ni Boga!«

Izaija 44,6

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Društvo Stezosledcev Natisni E-pošta

logo-stezosledecDruštvo Stezosledcev je neprofitna organizacija, ki deluje pod pokroviteljstvom Krščanske adventistične cerkve in se ukvarja z vzgojo in izobraževanjem otrok ter mladostnikov. V Sloveniji je bilo društvo uradno ustanovljeno leta 2003, čeprav se cerkev z organizacijo poletnih taborjenj z duhovno vsebino ukvarja že od leta 1992.

Taborjenja se organizirajo v različnih krajih Slovenije za otroke in mladostnike treh starostnih skupin, in sicer za otroke od 6. do 10. leta, za otroke od 11. do 15. leta in za mladostnike in študente od 15. do 25. leta. Na taborjenjih sodelujejo izkušeni voditelji, ki pripravljajo pestre programe, ki izboljšujejo tako otrokov telesni kot tudi socialni in duhovni razvoj.

Predsednik Društva Stezosledcev je Andrej Zelenko, sedež društva pa je na Njegoševi 15 v Ljubljani. Društvo deluje po načelih mednarodne organizacije Pathfinder club v okviru Krščanske adventistične cerkve.

Več o društvu in dejavnosti društva si lahko preberete na spletni strani www.stezosledec.si.

View the embedded image gallery online at:
http://adventisti.si/ustanove/stezosledci.html#sigFreeIdda942442e5

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information