Iz Svetega pisma

»Zakaj dejal je in je nastalo, ukazal je in je stalo.«

Psalm 33,9

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Medijski center "Glas upanja" Natisni E-pošta

Medijski center "Glas upanja" je majhen studio v Ljubljani, ki za radijske postaje pripravlja brezplačne kratke oddaje z duhovno vsebino "Misli iz Biblije", za cerkvene potrebe pa pripravlja različne avdio in video vsebine. Je del združenja Adventist World Radio, vodja medijskega centra pa je Mitja Krže.

"Misli iz Biblije" so približno 10 minut trajajoči glasbeno-govorni prispevki, ki obsegajo kritična razmišljanja o bistvenih življenjskih vprašanjih, različne izkušnje, zdravstvene in družinske teme ter duhovne teme v ožjem smislu, kot jih navaja in opisuje Sveto pismo. Vsaka oddaja je zaključena celota, ki vsebuje kratko duhovno ali ohrabrujočo misel, poučno zgodbo, pesem ali pregovor. Oddaje lahko poslušate na nekaterih lokalnih radijskih postajah po Sloveniji (seznam postaj in urnik bo v kratkem na voljo na tej strani).

Z željo, da bi iskalci resnice Sveto pismo prepoznali kot sporočilo od Boga in učbenik moralnih vrednot, medijski center te oddaje brezplačno ponuja vsem radijskim postajam v Sloveniji.

Če želite oddaje uporabiti tudi na vaši lokalni radijski postaji, vam lahko pošljemo nekaj primerov oddaj v MP3 formatu, samo prosimo, da se nam oglasite po e-pošti ali nam pišite na naslov:

"Misli iz Biblije"
Njegoševa 15
1000 Ljubljana


 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information