Iz Svetega pisma

»In obrisal bo vse solze z njihovih oči in smrti ne bo več, pa tudi žalovanja, vpitja in bolečine ne bo več. Kajti prejšnje je minilo.«

Razodetje 21,4

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Društvo prijateljev Svetega pisma Natisni E-pošta

logo-dspsDruštvo prijateljev Svetega pisma je bilo ustanovljeno leta 2002 z namenom založbe knjig ter duhovnih vsebin, ki niso samo za interno uporabo. Sedež društva je na Njegoševi 15 v Ljubljani, njegov predsednik pa je mag. Zmago Godina.

Društvo izdaja knjige s krščansko tematiko, ki so namenjene širšemu krogu ljudi in se s svojo vsebino dotikajo tem, ki so pomembne za vsakega posameznika. Med njimi so: Hoja z Jezusom na gori blagrov, Kako je Jezus ravnal z ljudmi, Sodobni človek in Sveto pismo, Zdravje na dosegu roke, Osupljivi odgovori na molitev, Vesolja za sosednjimi vrati, Jutranjice (duhovno berilo za vsak dan), Zdravnik svetuje, Najbogatejši jamski človek, Resnica o smrti, Srečni domovi, 10 zapovedi in Spremenjeni pod križem. Društvo izdaja tudi zgoščenke Misli iz Biblije, na katerih so posnetki radijskih oddaj z enakim naslovom ter druge zgoščenke in DVDje s krščansko vsebino.

Društvo občasno prireja tudi predavanja o svetopisemskih temah, delavnice za izboljšanje kvalitete življenja, dobrodelne koncerte in druge sorodne dejavnosti.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information