Iz Svetega pisma

»Njega ljubite, čeprav ga niste videli. Verujete vanj, čeprav ga zdaj ne vidite, veselite se v neizrekljivem in poveličanem veselju.«

1 Peter 1,8

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Dopisna svetopisemska šola Natisni E-pošta

logo-dssDopisna svetopisemska šola je, kot že samo ime pove, šola, ki ponuja brezplačne dopisne tečaje brez kakršnihkoli obveznosti, s pomočjo katerih lahko bolje spoznate Sveto pismo, in sicer tako zgodovino kot tudi vsebino te največkrat tiskane knjige na svetu. V različne tečaje je v vsakem trenutku vključenih več kot 300 udeležencev iz vseh koncev Slovenije. Vodja Dopisne svetopisemske šole je Tatiana Godina Marin, sedež pa je prav tako na Njegoševi 15 v Ljubljani.

Dopisna Svetopisemska šola ponuja naslednje tečaje:
  1. Tečaj Izberi življenje zajema 28 lekcij, s pomočjo katerih lahko dobite temeljna znanja iz Svetega pisma. Teme zajemajo nastanek te knjige, resničnost njene vsebine, svetopisemski pogled na človeka in njegov nastanek, prihodnost človeštva, svetopisemski pogled in nasvete o zdravju, počitku medčloveških odnosih in še marsikaj.
  2. Tečaj Čili in zdravi je tečaj z zdravstveno tematiko in obsega 10 lekcij. S pomočjo tega tečaja boste spoznali, da zdravje ni naključje, ugotovili kako resnično živeti, kako je lahko hrana užitek, kako se soočiti s stresom in še veliko več. In ker je tečaj brezplačen, si lahko resnično prav vsak privošči biti ČIL in ZDRAV.
  3. Elektronski tečaj Začnimo je namenjen osnovnošolskim otrokom. S pomočjo 15 lekcij otroci spoznajo osnovno sporočilo Svetega pisma, saj jih teme vodijo od spoznavanja pravil, do odkritij, kaj sta prava ljubezen in zaupanje, kako je z iskrenostjo, poštenostjo, odvisnostnjo, kakšno moč ima molitev, kako naj bi razvili dober odnos do živali, ljudi in Boga in še kaj.
  4. Elektronski tečaj Življenjska pot je namenjen najstnikom in mlajšim odraslim, ki stopajo na lastno pot. Zajema 10 lekcij, ki tečajnika spodbujajo k razmišljanju o svojem življenju in ciljih iz svetospisemskega, to je krščanskega zornega kota.

Banner-DSS


Proučujte Sveto pismo z nami!

Če se želite vpisati v tečaj Izberi življenje ali Čili in zdravi, nam lahko pišete na naslov:

Dopisna svetopisemska šola
P.P. 2222
1001 Ljubljana
Slovenija

Več o Dopisni svetopisemski šoli lahko preberete na spletni strani www.dopisna-svetopisemska-sola.si, kjer se lahko tudi vpišete v eden od elektronskih tečajev.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information