Iz Svetega pisma

»Zakaj dejal je in je nastalo, ukazal je in je stalo.«

Psalm 33,9

Vremenska napoved

Vreme

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Adventistične ustanove, društva in organizacije Natisni E-pošta

Adventisti smo človekoljubni državljani, ki oznanjamo veselo sporočilo evangelija vsem ljudem, zato smo ustanovili številne izobraževalne, zdravstvene, založniške, človekoljubne in dobrodelne ustanove, da bi pri tej nalogi bili bolj učinkoviti in da bi s tem naredili nekaj dobrega za družbo, v kateri živimo. Poleg teh ustanov imamo znotraj cerkve različne oddelke, ki cerkvi ali določenim skupinam vernikom pomagajo duhovno rasti.

Na tej strani predstavljamo predvsem ustanove, društva in organizacije, ki jih je ustanovila Krščanska advenitstična cerkev v Republiki Sloveniji, poleg tega pa so spodaj našteti tudi cerkveni oddelki v Slovenski konferenci.

Ustanove, društva in organizacije Adventistične cerkve v Sloveniji ter odgovorne osebe
Cerkveni oddelki v Slovenski konferenci ter kontaktne osebe

Za podrobnejši opis delovanja določene ustanove, organizacije ali društva, ali za kontaktne informacije, kliknite na želeni podmeni v meniju na levi strani ali v zavihku Ustanove zgoraj.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information