Iz Svetega pisma

»Jaz sem naredil zemljo in ustvaril človeka na njej, jaz sem s svojimi rokami razprostrl nebo in poveljujem vsej njegovi vojski.«

Izaija 45,12

Vremenska napoved

Vreme

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Adventisti po vsem svetu Natisni E-pošta

Kjer koli po svetu potujete, je veliko možnosti, da boste srečali adventiste sedmega dne. Adventistične skupnosti lahko najdete nad arktičnim krogom na Norveškem, kot tudi na skrajnem jugu Južne Amerike, v Hong Kongu, Laosu ali San Marinu. Adventiste boste našli tudi v Zagrebu, Jeruzalemu, Sydneyu, Novosibirsku, Berlinu, Londonu, na Bledu, in pa še v več kakor 60.000 drugih krajih po vsej zemeljski obli. Adventisti smo navzoči v več kot 200 držav sveta, tako da je samo nekaj držav sveta, kjer adventistov še ni!

Generalna konferenca je najvišja organizacijska in upravna enota Krščanske adventistične cerkve in zajema ves svet. Administrativno je sestavljena iz 13 divizij oz. področij, ki vodijo delo Cerkve na določenih geografskih področjih. Divizije so označene na zemljevidu sveta spodaj. Če želite več informacij o Krščanski adventistični cerkvi v različnih delih sveta, kliknite na določeno geografsko področje in odprla se vam bo spletna stran divizije s podatki o cerkvi na tem področju (strani so v angleščini).

Divizije

Če na zemljevidu ne najdete tisto, kar iščete, vam priporočamo uporabo adventističnega spletnega portala na naslovu www.adventistdirectory.org, na katerem lahko dostopate do spletnih strani adventističnih cerkev, šol in organizacij po vsem svetu (stran je v angleščini).

Inter-American Division (IAD) North American Division (NAD) South American Division (SAD) East-Central Africa Division (ECD) Euro-Africa Division (EUD) Southern Africa-Indian Ocean Division (SID) Trans-European Division (TED) West-Central Africa Division (WAD) Euro-Asia Division (ESD) Northern Asia-Pacific Division (NSD) South-Pacific Division (SPD) Southern Asia Division (SUD) Southern Asia-Pacific Division (SSD) Trans-European Division (TED) Trans-European Division (TED) Trans-European Division (TED) Trans-European Division (TED) Euro-Africa Division (EUD) Euro-Africa Division (EUD) Northern Asia-Pacific Division (NSD) Euro-Asia Division (ESD) Southern Asia Division (SUD) Southern Asia-Pacific Division (SSD) South-Pacific Division (SPD) East-Central Africa Division (ECD) West-Central Africa Division (WAD) Inter-American Division (IAD) North American Division (NAD) Southern Africa-Indian Ocean Division (SID) South American Division (SAD)
 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information