Iz Svetega pisma

»Pojdite torej in naredite vse narode za moje učence. Krščujte jih v ime Očeta in Sina in Svetega Duha.«

Matej 28,19

Vremenska napoved

Vreme

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Adventisti v Evropi Natisni E-pošta

Ne glede na to, ali potujete na sever, jug, vzhod ali zahod Evrope, boste skoraj v vseh držav Evrope srečali adventiste in se jim boste lahko pridružili pri bogoslužju ob sobotah. Adventisti so prisotni v več kot štiridesetih državah Evrope, kot je razvidno iz zemljevida spodaj.

S klikom na zemljevid lahko dostopate do številnih spletnih strani Krščanske adventistične cerkve v Evropi, več o teh državah in področjih pa lahko preberete na spletni strani www.adventists.eu ali pa na spletnih straneh Trans-Evropske in Evro-Afriške divizije (strani so v angleščini).

europe Slovenija Hrvaška Bosna in Hercegovina Srbija in Črna gora Makedonija Albanija Grčija Bolgarija Romunija Madžarska Avstrija Švica Italija Francija Španija Portugalska Velika Britanija Irska Nemčija Nizozemska Luksemburg Belgija Češka Slovaška Poljska Danska Norveška Švedska Finska Ukrajina Moldovija Rusija Turčija Islandija Belorusija Estonija Litva Latvija Georgija Armenija Azerbajdžan Malta

Če želite izvedeti več o adventistih po svetu, kliknite na zavihek Adventisti po svetu.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information