Iz Svetega pisma

»Bog je duh, in kateri ga častijo, ga morajo častiti v duhu in resnici.«

Janez 4,24

Vremenska napoved

Vreme

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Adventisti v Sloveniji Natisni E-pošta

Adventiste najdete od Pirana do Lendave, od Kranjske Gore do Dobove, od Črne na Koroškem do Kočevja - skratka, po vsej Sloveniji! Vabimo vas, da obiščete katero koli Adventistično cerkev označeno na zemljevidu in se nam pridružite pri naših sobotnih bogoslužjih, na katerih skupaj pojemo in častimo Boga, proučujemo Sveto pismo, molimo ter sklepamo nova prijateljstva.
Počaščeni bomo z vašim obiskom!

slovenija Adventistična cerkev v Italiji Adventistična cerkev v Avstriji Adventistična cerkev na Hrvaškem Adventistična cerkev na Madžarskem

Za več informacij o bogoslužjih in dejavnostih v vašem kraju, kliknite na določen kraj na zemljevidu, če pa želite videti ali natisniti vse naslove cerkva v Sloveniji na eni strani, lahko kliknite tukaj.

Če želite najprej osebno spoznati koga od vernikov vam najbližje cerkve (preden bi se odločili za obisk cerkvi), nam pišite na elektronski naslov info@adventisti.si ali na poštni naslov, ki ga najdete med kontaktnimi podatki. Seveda pa lahko tudi pokličete na telefonsko številko uprave Krščanske adventistične cerkve v Ljubljani: (01) 433-83-34.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information