Iz Svetega pisma

»Jaz sem naredil zemljo in ustvaril človeka na njej, jaz sem s svojimi rokami razprostrl nebo in poveljujem vsej njegovi vojski.«

Izaija 45,12

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Izjava o zasebnosti Natisni E-pošta
Avtor: Administrator   
Četrtek, 06. junij 2013

Krščanska adventistična cerkev se zaveda pomena vaše zasebnosti, zato si prizadeva varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o naši politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Ta izjava je vedno dostopna preko povezave na dnu spletne strani adventisti.si.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno stran adventisti.si lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Svoje osebne podatke morate vnesti le v primeru, če želite biti registriran uporabnik naše spletne strani (v tem primeru se zahteva vaše polno ime in priimek ter veljavni e-poštni naslov). Svoje osebne podatke nam posredujete edino v primeru uporabe spletnih obrazcev ter v primeru vaše zahteve po vključitvi v e-poštni ali kakšen drug imenik.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij imate uporabniki sami. Pridobljene kontaktne informacije uporabljamo le za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno. Uporabnik lahko kadar koli prekliče svojo registracijo tako, da nam to sporoči na e-poštni naslov: info@adventisti.si. Skrbnik spletne strani bo v tem primeru storil vse potrebno, da se bo uporabniški račun izbrisal s strežnika.

Uporaba osebnih podatkov

Spletna stran Adventisti.si uporablja osebne podatke uporabnikov le za omogočanje dostopa do dodatnih uporabniških vsebin ter za komunikacijo z uporabniki (za odgovor na vaše vprašanje, obvestila skrbnika spletne strani ipd). Osebni podatki se uporabljajo le za namene, za katere so bili posredovani, in v skladnosti z dovoljenjem uporabnikov.

Skrb za varnost osebnih podatkov

Spletna stran Adventisti.si je zavezana k zaščiti podatkov, ki nam jih posredujete. Nepooblaščen dostop do njih, njihovo uporabo in razkritje preprečujemo s številnimi varnostnimi tehnologijami in postopki. V primeru potrebe se na naših spletnih straneh uporablja SSL-šifriranje za povečanje varnosti prenosa občutljivih podatkov. Podatke pridobljene na spletni strani hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Spletna stran Adventisti.si osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bo posredovala nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice Krščanske adventistične cerkve.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information