Iz Svetega pisma

»Bedite in molíte, da ne pridete v skušnjavo! Duh je sicer voljan, a meso je slabotno.«

Matej 26,41

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Zdravi smutiji in namazi za boj proti spomladanski utrujenosti Natisni E-pošta
Avtor: Maja G. Marin   
Sreda, 29. marec 2017

Kuh-tecaj-MBV torek, 28. marca 2017, je v prostorih Krščanske adventistične cerkve na Aljaževi 19 v Mariboru potekala prva v seriji kuharskih delavnic z Marjanco Hari Novinšek, dr. dent. med., na kateri se je zbralo 20 udeležencev. Voditeljica delavnice je na začetku udeležence spomnila na pomembnost telesne aktivnosti za splošno zdravje in dobro počutje, sledila pa je priprava zdravih sadnih in zelenjavnih smutijev ter sladkih in slanih namazov, s katerimi lahko tako kot s telovadbo odpravimo spomladansko in tudi siceršnjo utrujenost.

Udeleženci so se strinjali, da so bili izdelani namazi dobra alternativa klasičnim marmeladam, medu ter presladkim lešnikovim namazom, ki so dnevno na mizah slovenskih družin, in da predstavljajo dobro in zdravo obogatitev vsakodnevnega jedilnika.

Druga v nizu kuharskih delavnic v Mariboru bo potekala na istem naslovu 24. aprila, naslednji dve pa v jesenskem obdobju. Prijave na aprilsko delavnico so še odprte, zato organizatorji vabijo vse zainteresirane k prijavi in udeležbi.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information