Iz Svetega pisma

»Jaz sem naredil zemljo in ustvaril človeka na njej, jaz sem s svojimi rokami razprostrl nebo in poveljujem vsej njegovi vojski.«

Izaija 45,12

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Na Trško goro za zdravo telo, nasmejan obraz in druženje s prijatelji Natisni E-pošta
Avtor: Sara Metelko   
Torek, 07. marec 2017

naslovnica1Počitnice so odlična priložnost za druženje in različne aktivnosti na prostem. Zato so se otroci in učitelji otroških oddelkov iz Krške cerkve odpravili na krajši pohod na Trško goro. Povabili so tudi prijatelje, tako, da je na pot odkorakala prava mala četica.

Pot jih je vodila po gozdu, kjer so lahko opazovali prve znanilce pomladi. Na vrhu so se najprej okrepili z malico iz nahrbtnika, nato pa se v prijetnem sončnem popoldnevu družili ob športno - družabnih igrah. Čakal jih je tudi skriti zaklad in presenečenje. Po vrnitvi v dolino pa so odšli še do naše cerkve in v cvetlično korito pred vhodom posadili vsak svojo pomladno cvetlico za katere bodo tudi sami skrbeli.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information