Iz Svetega pisma

»Spominjajte se prejšnjih reči, iz davnine, kajti jaz sem Bog in drugega ni, Bog, in ni ga kakor jaz. Od začetka oznanjam konec, od davnine to, kar se še ni zgodilo. Pravim: Moj sklep obvelja in vsako svojo željo izpolnim.«

Izaija 46,9-10

Prijava za uporabnike

Povežite se z nami:
icon-facebook32   icon-twitter32   icon-youtube32   icon-rss-feed32
Obvestilo
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2010-04-11-zborovanjeMB
Regijsko zborovanje v Mariboru Natisni E-pošta
Avtor: AdventPress   
Nedelja, 11. april 2010

ThumbVerniki adventistične cerkve iz Maribora, Murske Sobote in Ptuja, so se v soboto 10. aprila zbrali na regijskem zborovanju v prostorih cerkve Maribor 1. To je bilo drugo od treh zborovanj, ki se odvijajo v mesecu aprilu na področju Slovenske konference Krščanske adventistične cerkve.

V dopoldanskem programu so navzoči lahko prisluhnili temu, kako verniki iz štirih na zborovanju zastopanih cerkva uresničujejo svoje poslanstvo, sodelovali v premišljevanju o izbirah in njihovem vplivu na človekovo življenje ter prisluhnili trem glasbenim nastopom - instrumentalnemu z naslovom "Golgotska pot" (Daniel in Miroslav Aleksin) ter vokalnima "Hvali ti duša, Gospoda" (moški kvartet cerkve Maribor 1) in "Pastir" (ženska skupina iz cerkve Živo upanje). V duhovnem sporočilu pa je predsednik Slovenske konference Zmago Godina spregovoril o temi zborovanja Na svetu, a ne od sveta pri čemer je dopoldan poudaril poslanstvo cerkve, popoldan pa se je osredotočil na drugačnost oz. njen pomen. Poleg omenjenega sporočila so zbrani na popoldanskem programu prisluhnili še predstavitvi dela stezosledcev ter še dvema pesmima moškega kvarteta.

Med dopoldanskim in popoldanskim programom pa je bil na sporedu še pogovor uprave Slovenske konference z verniki, kjer so se ti seznanili z nekaterimi aktualnimi informacijami in novostmi, prav tako pa so imeli priložnost tudi dobiti odgovore na vprašanja, ki so jih zanimala.

{gallery}2010-04-11-zborovanjeMB{/gallery}

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo Izjavo o uporabi piškotkov.

Ali se strinjate, da v ta namen na vaš računalnik naložimo piškotke?

EU Cookie Directive Plugin for Joomla Information